Till Italien åkte Björn och jag för att testa på maten. Vi åkte till Arco som ligger vid norra delen av Gardasjön. Vi flög till Italien och där hyrde vi bil i en vecka. Kolla vilket vrålåk. I Arco tog vi in på en camping med ett Zoo med en massa missskötta djur. Bl a denna söta get.

Arco är ett bra ställe för klättrare med bra bergsväggar att klättra på. Många klätterintresserade åker till Arco för att klättra, vilket vi också gjorde. Eftersom det fanns så många klätterturister i Arco så fanns det även en massa intressanta klätterbutiker i centrala Arco. Till vänster ser vi Björn i sitt esse när han testar kängor i en butik. Arco var väldigt fin som stad och det fanns många fina gamla hus där med fina små gränder, tex bilden till höger och nedan.

Här är jag på väg att testa vad Italien har att erbjuda i matväg. Mums....

Nära Arco låg Torbole, som var ett paradis för vinsurfare, visst är de många??!!

Här ser vi ett av många klätterställen kring Arco. På dagar då vädret var bra märktes det att Arco var ett populärt turistmål. Till höger ser vi enligt vår klätterförare Italiens svåraste led, grad 9A.

För att komma i form för en sådan led måste man träna hårt. Här ser vi hur jag kämpar.

En dag då vi inte klättrade for vi till den romantiska och vackra staden Venedig. .

Vissa gator var något trånga i Venedig.

Vad gör Björn?

Här ser vi Basilikan och det fina torget med alla duvor.

Venice by night.

Björn njuter av alla prylar i en klättershop, man måste fingra och testa allt!!! Sedan pustar han ut på ett café med en katalog över olika prylar.